Bronspris med kameramobil i Kamera & bilds tävling Grand prix, januari 2014

Det händer väl inte alltför sällan att en situation passerar som man ser något i som man vill uttrycka i fotografisk bild men det är långt ifrån alltid man har den bästa kameran med sig. Då får man gripa efter mobilen och göra så gott man kan. Även om lins och sensor i mobilen  håller ganska låg teknisk kvalitet så är alternativet med kameramobilen bättre än att inte få någon bild alls. Det viktiga är att fånga tillfället och uttrycket. Bilderna kanske inte håller för stora utskrifter men för webben funkar de rätt bra. Dessutom finns det snabba och rätt kul fotoappar som man kan göra kreativa bearbetningar med.  Till januarietappen i tidningen Kamera & bilds tävling Grand prix 2014  valde jag fem bilder som jag tagit och bearbetat med mobilen för att se om det var möjligt att beröra med någon av dem. Det är första gången jag deltar i tävlingen och jag är stolt över att domaren Anna-Lena Ahlström tilldelade bilden en bronsplats. Här kan ni se och rösta på bilderna i etappen Grand prix januari 2014. Här kan ni se fler av Anna-Lena Ahlströms fina porträtt. Och så här ser prisbilden ut:

IMG_3856

 

 

This entry was posted in Porträtt, Priser.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*